MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Elballagtak a végzős általános iskolások
„A legnagyobb cél pedig itt -e földi létben Ember lenni mindig, minden körülményben”, az Arany Jánostól származó idézetet írták fel az egyik osztályterem táblájára, ezen gondolattal búcsúztak az Illyés Gyula Általános Iskola diákjai a ballagó nyolcadikosoktól.

- Az ünnepség előtt a gyerekek elköszöntek a nevelőiktől, utána megtartották az utolsó osztályfőnöki órát, majd kolompszóra elindultak a ballagók és végigjárták az intézmény termeit, folyosóit. Az utcán keresztül átvonultak a sportcsarnokba, ahol folytatódott az ünnepség. - mondta Jancsekityné Iváncsics Márta, igazgató helyettes

 

- Az általános Iskola az az intézmény, amely elindít benneteket az úton, elétek tár több lehetőséget és választhattok aszerint, hogy mi érdekel titeket. Megtanultok sok mást is. Ma egy fontos állomás érkezett el. Új feladatok lesznek szeptembertől, újra meg kell találnotok a helyeteket a világban. Új iskola, új emberek, új kihívások lesznek. Bármit is hozzon az élet, Hévíz mindig az otthontok lesz. Szeptembertől egy új lapot nyittok az életetek könyvében, ehhez kívánok nektek és az egész családotoknak sok sikert. - köszöntötte Papp Gábor polgármester a végzősöket.

 

Nézze meg galériánkat!


- Természetes, hogy a felemelő pillanatokhoz szomorúság is vegyül, az elválás fájó pillanata. Melegség járja át szívünket, mert búcsúzunk 42 diákunktól. Fontos állomáshoz érkeztetek, elköszöntök a biztonságot adó iskolától.  Higgyetek önmagatokban és soha ne adjátok fel céljaitokat. Váljatok tudósokká, jó szakemberekké, legyetek sikeres sportolók. A lényeg, hogy dolgozzatok becsületesen és soha ne feledkezzetek meg arról, hogy honnan indultatok, kik segítettek benneteket oda, ahová eljutottatok. Bízzatok magatokban, legyetek kitartóak. Ebben a szellemben kívánok sok sikert! - búcsúztatta a diákokat Simonné Gál Gyöngyi az iskola igazgatója.

 

Bondor Bence kapta a Hévíz város Önkormányzata által alapított Illyés plakettet a nyolc éves kitûnő tanulmányi eredményért.

 

A ballagási bankettet az est folyamán tartották meg szintén a sportcsarnokban.

 

Tóth András / Forrás