MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Életmentő találmányok - Vendég Dr. Horváth István orvos-biológus
Horváth István orvos-biológus MTA Doktor, a biológia tudomány doktora lesz a vendége a Hévízi Szabadegyetem 2012. szeptember 20-án, 19 órakor a Városháza dísztermében kezdődő előadásának.

Az orvos-biológus negyed százada szenteli életét a koleszterinkutatásnak. Kandidátusi disszertációját, majd az MTA Doktori disszertációját is orvos-biológiai témában írta. Ezek a kutatások szervesen kapcsolódtak az antikoleszterin antitest felfedezéséhez, és ennek alapján a koleszterin anyagcsere helyreállítására alkalmas vakcina feltalálásához.

  • Egy betegséget csak akkor lehet meggyógyítani, ha ismerjük a kiváltó okot, s azt meg is tudjuk szüntetni. Az érelmeszesedés gyógyítása csak a koleszterin-anyagcsere helyreállításával lehetséges. Minden más beavatkozás csak tüneti kezelés, és nem gyógyítás. Az érelmeszesedés kezelése ellenére jelenleg hazánkban havonta hal meg ezer ember, fiatalon, a 45-65 év közötti korosztályból. Őket meg tudnánk menteni, ha alkalmaznánk a koleszterin-anyagcsere helyreállításának módszerét – vallja a professzor.

E módszert dr.Horváth István dolgozta ki, tehát a világon egyedül mi, magyarok rendelkezünk ezzel az eljárással.

 

Dr. Horváth István előadására tisztelettel hívjuk és várjuk Önöket!

 

Az előadás látogatása díjmentes!