MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Elképesztő tehetségek léptek közönség elé
Kiemelkedő produkciókat láthatott a közönség és a zsûri a Hévízen is csillag születhet tehetségkutató verseny második elődöntőjén. A fiatalok olyannyira elkápráztattak mindenkit, hogy a zsûrinek a „telezöldes produkciók” között is válogatniuk kellett. (A bemutatókat ezúttal is zöld, illetve piros tárcsák felmutatásával értékelték a zsûritagok: Halász Gábor, Keresztes Ildikó, D. Nagy Lajos, Vincze Lilla, Tóthné Bognár Ottília és Papp Gábor).

Amint azt a szakértők elmondták: ragyogó bemutatkozásokat láthattak, és nagyon színes volt a kínálat. Népdal, könnyûzene, komolyzene, operett, rapdal és –tánc, modern tánc, rockzene, sőt citerazene is helyet kapott a második elődöntőben, igen magas színvonalon bemutatva, így most semmiképpen nem tûnt közhelynek az a megállapítás, mely szerint a zsûrinek igen nehéz dolga volt, és bizony előfordult az is, hogy zsûri és  közönség – a szereplőkről már nem is beszélve – könnyekre fakadt egy-egy előadás láttán.

A 31 fellépő közül végül 14-et juttattak tovább. A döntőben a mostani elődöntőből a Bluespace együttes, Farkas Szabina, a Kehidámák junior csoportja, Pas Dominika, a Kék Balaton citerazenekar, Benke Enikő, Wohner Dóra, Tóth Kiara, Kiss Réka, Enyingi Zsófia, Kapitány Evelin, Szarka Fatima, Sági Tamás és Agárdi Szilvia mutatkozhat be március 25-én a sportcsarnokban.