MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Elkezdődött a tanév
Szeptember 3-án, 9.00 órakor tartotta Tanévnyitó Ünnepségét az Illyés Gyula Általános Iskola, a Városi Sportcsarnokban. A rendezvény a Dráma csoport és a Kiskórus kedves mûsorával kezdődött, amely megidézte, milyen nehéz a kisgyerekeknek a vakáció után visszazökkenni az őszi hétköznapokba.

Ezt követően Papp Gábor polgármester mondott köszöntőt. Beszédében elmondta, az iskola, amellett, hogy kötelesség, még nagyon sok mindent jelent a tanulók számára. A tanulás és a közösség legfontosabb színtere, amely kihat felnőttkori elhivatottságukra és kapcsolataikra is. A polgármester azután, hogy külön köszöntötte az első osztályos tanulókat, az alig két napja érvénybe lépő köznevelési törvényről szólt. A napi kötelező testnevelési órákhoz a város változatos lehetőségeket képes biztosítani, és elismerését kifejezve szólt arról a passzusról, amely a pedagógus jogait és megbecsülését helyezi előtérbe.

Ezután Papp Gábor Simonné Gál Gyöngyi igazgatónő segítségével mind az 56 első osztályos tanulónak átadott egy kis ajándékcsomagot, ezzel indítva őket útjukra az tanév első napján.

Majd az igazgatónő beszéde következett, amelyben Simonné Gál Gyöngyi megköszönte a fenntartó önkormányzatnak a szép parkosítást az iskola udvarán. Beszédében ő is kitért az új köznevelési törvény adta változásokra, majd jókívánságaival kísérve, megnyitotta a 2012-2013-as tanévet.

Nézze meg galériánkat!