MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Élményfürdővel bővült
Kétszáz négyzetméter vízfelületû, alkony után fény- és hangjátékkal színesített szabadtéri élménymedencével gyarapodott a Danubius Health Spa Resort Hévíz. A próbaüzem után hivatalosan is átadták rendeltetésének a hotel legújabb létesítményét.

A már meglévő öt medence eddig is a vizes programok sokaságát kínálta a vendégeknek, de a szolgáltatások kiteljesítése volt a cél. - Az élménymedence egy gyógy- és wellness szállodában nem azt jelenti, hogy zajos szórakozást jelentő csúszdákat és kalandelemeket zsúfolunk össze, hanem harmonikusan kell illeszkednie a profilhoz. A víz alatti masszázsok, a vízesések a gejzír és a jakuzzi-öböl ma már minden élményfürdőben, így nálunk is megtalálható. Amiben újat kínálunk, az a fény- és hangjáték – ismertette Fekete György a Danubius hévízi szállodáinak igazgatója. A szabadtéri medencében alkony után érvényesülnek a fények, mikor a pihentető zene ritmusára váltakoznak a színek. A kikapcsolódást, relaxációt szolgáló attrakciót nem csak nyáron, hanem a hûvösebb napokon is kipróbálhatják a vendégek, hiszen a medence vízhőfoka télen is harminckét fokos.
A Danubius csoportnak öt országban vannak szállodái, melyek közül tizenkettő tartozik a gyógyászatot szolgáló márkák körébe. – Harmincöt éves cégünk erre a hotelre a legbüszkébb, hiszen ez volt az első gyógyszállodánk, mely megalapozta a Danubius nemzetközi fejlődését. Az tapasztaltuk, hogy a vendégek egyre szélesebb körû szolgáltatásokat igényelnek, így az elmúlt években folyamatosan megújítottuk, bővítettük az épületet, s ennek szellemében hagytuk jóvá a 150 millió Ft értékû medenceépítést is – mondta Parti János, a Danubius marketing- és értékesítési igazgatója.

(Forrás: Hévíz Tv)