MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Első alkalommal adták át a „Zala Megye Rendőrségéért” kitüntető címet
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a 6/2009. (XII.08.) ZMRFK intézkedésével megalapította a „Zala Megye Rendőrségéért” kitüntető címet. Az elismerést évente egy alkalommal, a Rendőrség Napja alkalmából egy olyan természetes és egy olyan jogi személy kaphatja, aki, illetve amely a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és helyi szervei társadalmi kapcsolatainak építésében, a korszerû Rendőrség-kép terjesztésében és a Rendőrség népszerûsítése érdekében kiemelkedő tevékenységet fejtett ki.

A kitüntető címet, egy Sárkányölő Szent Györgyöt ábrázoló emlékplakett „Zala Megye Rendőrségéért” felirattal, illetve egy díszoklevél kíséretében minden évben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adja át.
A magas erkölcsi elismerésnek számító „Zala Megye Rendőrségéért” kitüntető címet első alkalommal Szirtes Lajos úr, Zalakaros város polgármestere és Hévíz Város Önkormányzata kapta meg. Az elismerést Szirtes Lajos polgármester és Vértes Árpád polgármester a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon a Rendőrség Napja alkalmából 2010. április 23-án tartott ünnepségen vette át.
Csizmazia Péter
sajtóreferens

(Forrás: Zala MRFK)