MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Éremátadás Hévízen
A hévízi Városháza Dísztermében Papp Gábor Hévíz polgármestere fogadta a megye legeredményesebb kézilabda csapatát. A 16 játékosnak és a vezetőknek Varga Sándor a ZMKSZ elnöke adta át az érmeket, okleveleket.

Kovács Péter a Magyar junior és ifjúsági válogatott kapitánya nyújtotta át egykori tanítványának Lancz Katalin csapatkapitánynak a serleget és meghívta az együttest egy augusztusi világbajnoki  mérkőzésre.

 

Köszöntötték a legtöbbet játszó Pék Evelint és Fair Play díjat kapott Pék Petra.

 

Az ezüstérmes hévízi csapatból került ki /sorozatban harmadszor /a bajnokság junior gólkirálynője Holczbauer Zsófia, aki mérkőzésenként több, mint 12 gólt szerzett, valamint az NB II-es felnőtt bajnokság akció gólkirálynője Tóth Mária, akiket Manninger Jenő a Zala Megyei Közgyûlés elnöke, országgyûlési képviselő jutalmazott.

 

Nézze meg galériánkat!

 

Papp Gábor polgármester búcsúztatta és ajándékozta meg a 11 esztendős hévízi sportolás után visszavonuló Ováry Szilviát, aki 192 Hévíz színeiben lejátszott meccsén 1089-szer volt eredményes és négyszer volt Hévízen gólkirály. Majd jutalmazta az év legjobbját Klász Karolát, akinek mérkőzésenkénti gólátlaga 9 feletti volt a bajnokságban.

 

Polgármester Úr köszöntőjében kifejtette, hogy a jövőben is a nagy hagyományokkal rendelkező népszerû együttes mögött áll a város, majd üdvözölte a csapatot támogatókat elmondta, hogy a közeljövőben felújításra kerül a hévízi Sportcsarnok parkettája, így lehetőség lesz a jövőben újra neves csapatok fogadására. Elismerő szavaiban pedig biztatta a Pécsi Zsolt vezette együttest, hogy az 55 esztendős szakosztály a következő bajnokágban is hasonló sikereket érjen el, mint tette a 2012/2013-as szezonban. 

 

Iglódi Endre