MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Fáraók kora Hévízen
Remekül érezték magukat a gyerekek a pünkösd vasárnapján részükre szervezett programokon. Ez természetes is, hiszen a nap nekik és róluk szólt, ráadásul a gyermeknapi rendezvény ez évben izgalmas téma köré csoportosult: az ókori Egyiptomba „látogathattak el” a gyerekek a különféle ügyességi, logikai és mûveltségi játékok kapcsán.

A Deák téri galéria átriumában egész nap nagy volt a nyüzsgés és a pörgés, egy-egy foglalkoztató előtt folyamatosan váltották egymást a kicsik és szüleik.

  • Nagyon tetszik a program, igazán jó ötletnek tartom, hogy egy témakört járnak körbe a gyerekek játékos módon, és láthatóan nagyon élvezik is. Kifejezetten e rendezvény miatt jöttünk el Hévízre, és nagyra értékeljük, hogy a gyerekeknek ennyire magas színvonalú programmal szolgálnak a szervezők – mondta a zalaszántói Simonné Várnai Mária, aki kislányát és unokáját is elhozta a hévízi gyermeknapra.
  • Minden játékot kipróbáltam, most épp színezek – újságolta a kis Simon Veronika, aki előtt már papírok sokaságán színesedtek az egyiptomi hieroglifák. – Jó, hogy eljöttünk, jól érzem magam.

A gyerekeket a játszóház mellett zenebohóc és koncert is szórakoztatta, így valóban csak róluk szólt a vasárnap.