MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Farsangi karnevál
Fergeteges hangulat uralkodott három napon át Hévízen a farsangi programokon.

A nem túl kedvező időjárás sem riasztotta el a vendégeket és a helyieket, akik kilátogattak a Deák térre, hogy jól érezzék magukat a farsangi mulatságokon. Pénteken este a Retro partyn a Bestiák Show Band, Baby Gaby és az Animal Cannibals szórakoztatta a nagyérdemû közönséget. Ebben a felállásban még nem léptek fel az énekesek, de a mostani kedvező fogadtatásnak köszönhetően úgy döntöttek, hogy más városokba is elviszik ezt a produkciót. A színes, hangulatos mûsort követően a retro discoban folytatódott a mulatság.

Szombaton kora délután a gyermekeknek kedveskedtek a szervezők mûsorral: a MASZK bábszínház előadásában a Furfangos csudadoktorokat nézhették meg a legkisebbek. Este az ABRAKAZABRA Zenekar koncertezett. Az X Faktor győztese, Vastag Csaba mûködött közre.

Vasárnap szakadó hóesésben a Tourinform Iroda elöl indult a jelmezes felvonulás a Sétáló utcán és a Festetics téren át a Deák térre. Humoristák mûsorával folytatódott a farsangi program, Somogyi András és Orosz György poénjain szórakozott a közönség. Laár András betegség miatt nem tudott városunkba látogatni. A háromnapos kavalkád a Körhinta Színház: Ludas Matyi előadásával zárult.

Tóth András / Forrás

Nézze meg galériánkat!