MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Felhívás adatszolgáltatásra
Január 31-éig írásban kell közölniük a szálláshely-szolgáltatóknak, hogy hány vendéget fogadtak, s összesen hány éjszakát töltöttek el náluk. Erre a kötelezettségre a Hévízi Polgármesteri Hivatal hirdetményben hívta fel a figyelmet, melynek teljes szövegét itt olvashatják!

Tisztelt Szálláshely-szolgáltatók!


A 239/2009. (X. 20.) Kormányrendelet kimondja, hogy:
„16. § (1) Az egyéb szálláshelyet üzemeltető szálláshely-szolgáltató köteles az adott naptári évre (a továbbiakban: tárgyév) vonatkozóan a tárgyévet követő év január hó 31. napjáig a jegyzőnek írásban adatot szolgáltatni a következőkről:
a) fogadott vendégek száma, és
b) a vendégek által a szálláshelyen eltöltött éjszakák száma.
(2) Az (1) bekezdés a) és b) pontja szerinti adatokat összesítve, valamint magyarországi lakóhellyel rendelkező és magyarországi lakóhellyel nem rendelkező vendégek szerinti bontásban kell közölni. Az (1) bekezdés szerinti adatszolgáltatás személyes adatokat nem tartalmazhat.
(3) A jegyző az (1) bekezdés szerint részére szolgáltatott adatokat statisztikai célokra a Központi Statisztikai Hivatal rendelkezésére bocsátja.”

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy az adatszolgáltatás jogszabályban előírt kötelezettség, mely nem teljesítés esetén következményeket vonhat maga után.
Kérem, hogy azt a Polgármesteri Hivatal 108. számú irodájában szíveskedjenek leadni.

Hévíz, 2010. január 8.  

dr. Tüske Róbert
jegyző

(Forrás: Városháza)