MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Felújítják az utcabútorzatot
A GAMESZ kezdeményezésére az önkormányzat forrást biztosított arra, hogy a városban található 15-20 éve lehelyezett padokat, utcai hulladékgyûjtőket felújítsák.
  • Az évenkénti festéssel a fém részekre több réteg festéket hordtunk fel, ezt most eltávolítjuk, majd egy jó minőségû festékkel újra festjük. Az új festék alkalmas nemcsak az öntöttvas, de a horganyzott szemetes kosár festésére is. A padok deszkái a csavarozásnál bekorhadtak, a padok meglazultak. Most új deszkázatot kapnak, favédő bevonattal – jelezte Laczkó Mária, a GAMESZ megbízott vezetője.

Mint mondta: a belváros új típusú pad, hulladékgyûjtő, virágtartó rendszerének fa részét már lekezelték az eredetileg is használt favédő olajjal.

Ahonnan tehát átmenetileg eltûntek a padok és az utcai hulladékgyûjtők, ott a lakók ne rémüljenek meg, hiszen csak felújításra szedték össze az utcabútorokat. A munkálatok az északi városrészből a Kisfaludy, a Madách, a Móricz, a Vajda, a Zrínyi és az Attila utcák 50 utcabútorát érintik.

Ezeket felújítva a város forgalmasabb részeire teszik vissza, mivel onnan nem hiányozhatnak hosszabb ideig. A munkát több részletben végzik el a szervezet dolgozói.