MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Felújított bankfiók
Noha a bankügyeket ma már az interneten is intézhetjük, az ügyfelek személyes kapcsolattartási igénye nem csökkent. Szeretünk bankba járni, s az egyénre szabott ajánlatok teremtik meg a bizalom alapját. Ezért is döntött úgy az OTP Bank, hogy felújítja hévízi fiókját. Az ünnepélyes átadáson a szolgáltatások korszerûsítéséről és bővítéséről is szó esett.

Nemcsak a közvetlenséget, lendületet tükröző külső jegyek átvétele jelzi a megújulást, hanem a technikai felszereltség is lényegesen javult az átépített bankfiókban. Korábban az utcán volt a forint alapú bankkártya automata, most azonban bekerült abba a belső biztonsági zónába, ahova 24 órán át bejuthatnak az ügyfelek. Ugyanitt - a környéken egyedülállóan - euró alapú bank automatát is üzembe állítottak. Így az ügyfél bármikor, sorban állás nélkül hozzájuthat devizaszámlán lévő pénzéhez vagy ellenőrizheti egyenlegét. A diszkrét ügyintézéshez privátbankos szoba is rendelkezésre áll. Miután ezév elejétől már a lakáshitelezés is a bankfiók tevékenységi körébe tartozik, bővült az ügyintézők létszáma. A kisvárosban végzett szolgáltatások széles skáláját felsorolni sem lenne az egyszerû. Az önkormányzati, vállalkozói, lakossági számlavezetés mellett devizaszámla, értékpapír és bankkártya szolgáltatásokkal, befektetési lehetőségekkel, személyes portfoliók kialakításával vannak jelen a helyi pénzpiacon.
A nem csak Magyarországon, hanem Közép-Kelet-Európában is piacvezetőnek számító OTP, pozíciójának megőrzésére törekszik. A hatékonyabb mûködés érdekében átszervezéseket is végrehajtott, s ennek eredményeként a korábbi hét helyett öt régióba szervezte át a bankhálózatot. A zalai fiókok - Tolna, Somogy és Baranya megyékkel együtt - a pécsi regionális igazgatósághoz tartoznak.

(Forrás: HÉVÍZI TV)