MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Filmek a Fontanában már 3D-ben is!
Mától már 3D változatban tekinthetik meg a filmeket a nézők a hévízi Fontana Filmszínházban.

A mozi történetének legjelentősebb fejlesztésére került sor ugyanis a közelmúltban: az önkormányzat saját erőből 34 millió forintos digitalizációs fejlesztést hajtott végre a filmszínházban.

 A most beszerelt vetítőberendezés a ma piacon lévő berendezések közül is a legjobb.

  • A mozi az országos premierrel egy időben jut így a filmekhez, s hosszabb mûsoron tartásra van lehetőség. A helyárakat úgy alakítottuk, hogy az országban a legkedvezőbb áron tekinthessék meg az előadásokat a nézők: a 2D 900,- Ft, a 3D 1.200,- Ft. A moziban DOLBY  XPEND 3D rendszerhez DOLBY 5.1 hangzás párosul – mondta a részletekről Szaknyéri András, a mozi vezetője.

Augusztusban a Jégkorszak 4., a Sötét lovag, a TED, a Merida, a bátor és a Feláldozhatók 2. címû film nézhető 3D-ben, szeptemberben  A Bourne hagyaték, a Rómának szeretettel, a Looper a jövő gyilkosa, októberben a Lorax, az Elrabolva 2., a James Bond Skyfall, novemberben Az Alkonyat befejező része, decemberben pedig a Hobbyt látható az új technikával.

A mozi terem légkondicionálása is megoldódott nemrégiben, így a 104 fő befogadására alkalmas helyiségben minden változás és újítás a nézők kényelmét szolgálja,

Hévíz az új fejlesztéssel olyan kínálattal tudta bővíteni meglévő  kulturális és szórakoztató palettáját, mely országos szinten csak a megyeszékhelyeken érhető el. 3D mozik ugyanis csak a megyeszékhelyeken vannak a plázákban. Vagyis voltak mindeddig…