MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Folytatódó építkezés, forgalmirend-változások

Tisztelt Lakosság!

Április végétől folytatódnak a Széchenyi utca felújítási munkálatai, melyek egyben a beruházás utolsó szakaszait jelentik.

A Zena előtti térburkolat átépítése húsvét után indul és egy héten belül fejeződik be, a járdaburkolat javítások és egyéb, ezzel összefüggő munkák ezt követően indulnak itt és várhatóan május közepéig tartanak.
A Széchenyi utca egyes részein a következő hetekben várhatóak forgalmirend-változások, lesznek olyan időszakok is, amikor teljes útzárat kell alkalmazni többek között a gyalogos átkelők körül, a nagyparkoló előtt, a Szent Lélek templom alatt és az Erzsébet királyné utcánál. Ennek oka, hogy a közeljövőben épül meg három kiemelt zebra, melyek építését sajnos csak teljes útzárral lehet megoldani, ezek néhány napig tartanak majd. Forgalmirend-változásra kell majd számítani a Széchenyi utca végleges aszfaltozásának idején is, ez június első hétvégéjén várható.

A konkrét változásokról a lakosságot és vendégeinket önkormányzati felületeinken folyamatosan tájékoztatni fogjuk, amennyiben szükséges, a rendőrség és a polgárőrség bevonását is kérjük a zökkenőmentes közlekedés biztosítása érdekében.

A változások idején is minden utca megközelíthető lesz, esetenként személyes irányítású forgalom-terelést is alkalmazunk a rendőrséggel együttmûködve.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy kövesse figyelemmel önkormányzatunk tájékoztatóit, illetve a következő hetekben a közlekedési táblák jelzéseit, melyek egyértelmûsítik a fennálló forgalmi helyzetet!

Megértésüket, türelmüket ezúton is köszönjük!

Hévíz Város Önkormányzata