MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Forrásból meríteni - Hévíz lapja a PLT segítségével
Forrás névvel, a Pannon Lapok Társasága Maraton Lapcsoportjának kiadásában új önkormányzati újságot indít szeptemberben a fürdőváros.

Az ezzel kapcsolatos partneri megállapodást kedden ünnepélyesen Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezető igazgatója és Papp Gábor, Hévíz polgármestere írta alá. A város vezetője mérföldkőnek nevezte a lap indítását, mondván: Hévízt hírneve is kötelezi, hogy a város életében jelentős történéseket minőségileg kommunikálja. Az új, szeptembertől havonta, majd jövő évtől várhatóan kéthetente megjelenő lap e téren előrelépést jelent, s megjelenésében, tartalmában  méltó lesz a település arculatához.

Mindezt a Pannon Lapok Társasága hozzáértése, tapasztalata garantálja - tette hozzá az elmondottakhoz a polgármester. Kázmér Judit stragégiai lépésnek nevezte a hévízi lap kiadását. Hévíz történelmét felevenítve hangsúlyozta: Festetics György gróf kétszáz évvel ezelőtt már felismerte, hogy  a gyógytó ismertté tételéhez szükség van kommunikációra,  Babócsay József Zala vármegye főorvosa pedig ismertető füzetet is kiadott.

A kommunikáció ma is elengedhetetlen, főként úgy, hogy Hévíz az ország meghatározó turisztikai központja, Budapest után a legtöbb vendégéjszakával büszkélkedhet, s mûködteti a Hévíz-Balaton repülőteret. Fontos, hogy a városnak igényes, a publicitását fokozó önkormányzati lapja legyen. A Pannon Lapok Társasága Maraton Lapcsortja - mely több városi lapot is adott, illetve ad ki - hozzájárul ahhoz, hogy az olvasók minőségi kiadványt tartsanak a kezükben - mondta. Heffler György, a PLT Maraton Lapcsoport ügyvezető igazgatója megerősítette az ígéretet.

A Forrás első száma szeptember 5-én jelenik meg, 2800 példányban. Amellett, hogy a városlakók megkapják, a frekventált helyeken is  elérhető lesz.

 

Forrás: Zalai Hírlap