MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Gyurta Dániel Hévízen
Egészségnap, az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás és ételkóstolási lehetőség várta az érdeklődőket a Zena Beauty Centerben pénteken. Az egész napos program kiemelkedő eseménye volt a világbajnoki aranyérmes olimpiai ezüstérmes, többszörös csúcstartó Gyurta Dániel magyar úszó látogatása, akit a rendezvény díszvendége, Papp Gábor, Hévíz polgármestere fogadott a szépségcentrumban.

A polgármester, valamint Kepli József János alpolgármester, és Gelencsér János képviselő az olimpikonnal szûk körû megbeszélést folytattak. A beszélgetést követően Gyurta Dániel úgy nyilatkozott: örömmel fogadta el a meghívást, Hévíz városa nagyon pozitív benyomásokat tett rá.

Papp Gábor polgármester a sportoló eredményeit méltatta.

-         Gyurta Dániel olimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnok és Európa-bajnok magyar úszó Hévízen, az egészség városában – úgy gondolom – minden fiatal példaképe lehet, hiszen ő egy olyan sikeres sportoló, aki a nemzetünket képviseli. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Hévízen köszönthetem – hangsúlyozta.

Papp Gábor köszönetet mondott a Zena Szépség Centrum tulajdonosainak, akik helyet adtak a Hévíz városához méltó, színvonalas rendezvénynek, mely egy formálódó kapcsolatot is teremtett az egészség városának képviselői és az egészséges életmód jegyében élő és dolgozó sportoló között.