MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hármas ikrek születéséhez gratulálhatott ma Hévíz polgármestere
Géri Bence, Bálint és Gergő február végén látták meg a napvilágot. A szülők, Géri Judit és Géri Csongor óriási türelemmel gondozzák a kicsiket, akik a szülői szeretetet és gondoskodást egyenletes gyarapodással és sok-sok alvással „hálálják meg”.

A város legifjabb lakóit – akik március elején jöhettek haza a kórházból - és a szülőket Papp Gábor polgármester és Őry Rózsa kabinetvezető látogatták meg, apró ajándékkal kedveskedve a kicsiknek.

- Hévíz városvezetése, de személyesen magam is, az egyik legnagyobb értéknek tartja a gyermeket, a gyermekek vállalását, látogatásunkkal éppen ezt szeretnénk elismerni, megköszönni – fogalmazott a polgármester. Hozzátette: ötgyermekes családapa lévén azzal is tisztában van, hogy az öröm mellett mennyi teher is hárul a szülőkre egy-egy kisbaba születésével, pláne, ha rögtön három baba érkezik egyszerre. Ezért az önkormányzat minden segítséget megad a családnak a kezdeti időszakban ahhoz, hogy megkönnyítse a szülők mindennapjait. A polgármester több területen is elképzelhetőnek tartotta a segítséget – ebédszállítás, bevásárlás, takarítás -, a családdal a közeljövőben egyeztetnek arról, mely területen igényelnék és kérnék az önkormányzat támogatását.

Nézze meg galériánkat!

(Forrás: Városháza)