MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Három korosztályban is bronzéremmel zártak a kézisek
A sportszakma és a városi sportélet képviselőinek egyöntetû véleménye szerint Zala megye kézilabda sportjának legeredményesebb csapata a hévízi kézicsapat.

Az idei bajnokságot mind a felnőtt, mind a junior, mind az U11-es hévízi kézilabda csapat harmadik helyen zárta, a sikereket tegnap ünnepelték játékosok, edzők, családtagok, szponzorok a hévízi Városházán.

A kézilabdásokat Papp Gábor polgármester fogadta, s mint mondta: nagy büszkeség a város és saját maga mint szurkoló számára is az a példátlan siker, amivel a kézilabda szakosztály elhalmozta a sportegyesületet és a várost. Hangsúlyozta: az önkormányzat örömmel támogatja az egyesület szakosztályait, a sikerek, elért eredmények a visszaigazolásai annak, hogy a támogatás nem hiába való.

A polgármester kiemelte a hévízi kézilabda utánpótlás képzés erősségét is. Utóbbit mi sem jelzi jobban, mint, hogy a most a csapattól továbbtanulás miatt búcsúzó játékosok egyike, Földesi Júlia olyan csapatban folytathatja játékát, mint az érdi NBI-es kézilabda csapat. Hasonló módon vélekedett Varga Sándor, a megyei kézilabda szövetség elnöke is. Varga Sándor a Zala megyei Kézilabda Szövetség nevében jutalmazta az ezüstérmes junior együttes edzőjét, Kissné Gliba Adriennt.

A játékosokat mind az önkormányzat, mind a csapat szponzorai kupával, éremmel és ajándékokkal jutalmazták, s a sikeres évadot az önkormányzat jóvoltából gálavacsorával zárták.

 

Nézze meg galériánkat!