MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Koncertekkel indult a vakáció
Koncertekkel kezdődött az Indul a vakáció hévízi programsorozat. Már a rendezvény első napját is óriási érdeklődés kísérte – a rajongók a Road to Feel zenekar, a Lifejune zenekar koncertjén csápolhattak (meg is tették derekasan). A péntek esti Anna & the Barbies koncerten, ha lehet, még többen voltak, Falusi Mariann estjén pedig alig akadt gombostûnyi hely, akkora volt az érdeklődés

 

Bár a vakációs programok célközönsége alapvetően a fiatal hévízi és Hévíz környéki korosztály, számos családot és idősebb érdeklődőt is vonzottak a város programkínálatában egyedülállónak számító rendezvénysor eddigi programjai.

Nemcsak a közönség, de a fellépők is igen jól érezték magukat az esték folyamán. Az Anna & the Barbies zenekar egyik tagja elárulta: kifejezetten nosztalgikus emlékek is fûzik a városhoz, hiszen az úszás alapjait ő bizony a Hévízi-tavon sajátította el, s azóta is szívesen gondol vissza a fürdővárosra. A zenekar tagjai egyébként azt üzenik a fiatal korosztálynak: ne legyenek egyetlen zenei mûfaj irányában elfogultak. Hallgassanak minél több mûfajt, minél több olyan zenét, melyben sok hangszer szólal meg, hiszen a zenei ízlés csakis így formálódhat, és csak ennek alapján tudnak megalapozott véleményt mondani bármilyen más irányzatról is.

Nos, hogy a koncertre járók valóban meg is tudják szívlelni a fentieket, jó hír, jó lehetőség, hogy ma este az operett mûfaj képviselői lépnek színpadra és szórakoztatják a nagyérdemût.