MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hazai győzelem
Győzelemmel zárta Siklós elleni küzdelmét Hévíz női kézilabda csapata. A hét végi küzdelem végeredménye: HÉVIZ- SIKLÓS 31-23 (15-11).

A találkozó előtt Kovács László a hévízi Exclusive cég vezetője vehette át a Hévíz női kézilabda sportjáért járó kitüntetést.

A tavalyi bajnokság 4. helyezettje remekül kezdett idegenben és elsősorban Lancz bravúrjainak köszönhetően a 23. percben vette át a vezetést az előző idényben ezüstérmes  Hévíz, és onnét már fokozatosan elhúzott.

A hazaiak átlövői Tóth és Fehér ezúttal is megoldhatatlan helyzet elé állították az ellenfelet, akik rengeteg emberfogásos megoldással próbálkoztak, de hiába, így megérdemelten nyert a motiváltabb és erősebb hévízi csapat.

Pécsi Zsolt edző: A várakozásnak megfelelően erős ellenfelünk akadt, de a mérkőzés kétharmadában a mi akaratunk érvényesült. Támadásban és a kapuban remekül teljesítettek a lányok.

 

 

Varga Sándor a Zala Megyei Kézilabda Szövetség elnöke: Tóth és Lancz kiemelkedőt nyújtott és ez garancia volt a győzelemre.

A következő hazai bajnoki mérkőzés: 2013. november 03. vasárnap   16 órakor a hévízi városi Sportcsarnokban. A Hévíz  a Vasast fogadja.

Játékosok voltak: Hévíz: Lancz- Czigány 2, Fehér 9, Holczbauer 2, Papp, Tóth 12, Borsi 4. Csere: Molnár/kapus/, Iglódi /kapus/, Gliba 1, Kovács , Lakatos, Gáspár 1.

Edző: Pécsi Zsolt

Jók: Tóth Mária/a mezőny legjobbja/, Lancz, Fehér.

 

Iglódi Endre