MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Helyi Vidékfejlesztési Iroda Hévízen
Helyi Vidékfejlesztési Iroda nyílt Hévízen. A kirendeltség a Hévízi Kistérség önkormányzatainak, valamint az itt élőknek nyújt segítséget a pályázati lehetőségek felkutatásában, a pályázatok megírásában, de feladatai közé tartozik lakossági fórumok szervezése, megtartása is.

2008 júniusában ugyancsak egy pályázat adott lehetőséget arra, hogy az újonnan megalakult kistérségek helyi vidékfejlesztési irodákat hozzanak létre.
- 2008. július 1-jétől mûködik az irodánk. Igyekszünk népszerûsíteni az Új Magyarország Vidékfejlesztési programot, segítjük a LEADER akciócsoportok mûködését, de a pályázatok írása közben felmerülő problémák megoldásában is segédkezünk. Feladataink azonban nem érnek végét az előkészítő munkával, hiszen az elkövetkező hónapokban több pályázatnál eredményt hirdetnek, s akkor is támogatnunk kell a sikeres pályázókat a további lépések megtételében. Ausztriai mintára mi is próbálunk az önkormányzatok számára rendelkezésre álló vidékfejlesztési pénzeken kívül egyéb pénzforrásokat is felkutatni. Tevékenységi körünkbe tartozik még a lakossági fórumok szervezése, megtartása is - mondta Németh Csaba, irodavezető.
A Hévízi Kistérség önkormányzatai, a cégek és a magánszemélyek egyaránt térítésmentesen vehetik igénybe az iroda szolgáltatásait, amely hetente 36 órában várja az ügyfeleket,
a Hotel Palota épületében (Hévíz, Rákóczi u. 1-3.), a 227. sz. irodában.
Tel.: 83/341-098; e-mail: hevizi@vkszi.hu

(Forrás: HÉVÍZI TV)