MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévíz élőben az ATV műsorán
A marketing egyesület meghívására érkezett Hévízre, a Tófürdőbe az az 50 fős stáb, amely az ATV Reggeli Jam címû mûsorát készíti. Július 3-án és 4-én, valamint július 7-én és 8-án a tó partján felállított szabadtéri stúdióból közvetítették adásaikat. A négy nap alatt az egymilliós nézőszámot is meghaladta a mûsor, ami remek bemutatkozási lehetőség volt városunknak és a térségnek.

aponta más témákkal várta Hévíz a televízió nézőit. Csütörtökön az egészség témába kaphattak betekintést az érdeklődők,amikor szakemberek segítségével bemutatták a hévízi tófürdőt, a gyógykúrákat, valamint az iszapkezelést. A pénteki adás a wellness életmód körül forgott, és helyet kapott benne a kerékpáros turizmus és a borkultúra is. Hétfőn az aktív időtöltésre helyeztük a hangsúlyt, míg kedden a balatoni témákra.
A helyi és környékbeli szakértők mellett távolabbról érkezett vendégei is voltak az adásoknak, így látogatott el a tófürdőre Suchmann Tamás, Dani Barbara, Szeremley Huba, Völgyi Zsuzsi, Laci Betyár és még sokan mások.
Az érdekes riportokat helyszíni főzés, grillezés fûszerezte, valamint házias reggeli tette ínycsiklandozóbbá.
Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki segítette a mûsor megvalósítását!
A mûsorban készült riportok letölthetők a következő link alatt: http://atv.hu/musoroldal/reggeli_jam

Zala megye a hagyományteremtő turizmusra épít.