MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévíz lesz a házigazdája a megyei sportnapnak
Idén is megrendezi hagyományos sportnapját a Zala Megyei Közgyûlés. A megyei sportnapnak ezúttal Hévíz ad otthont, a rendezvényt ezúttal a Magyar Olimpiai Bizottság is támogatja – minderről Pálinkás Róbert, a Zala Megyei Közgyûlés Oktatási, Sport és Ifjúsági Bizottságának elnöke és Papp Gábor, Hévíz polgármestere adott tájékoztatást Hévízen.

Pálinkás Róbert a rendezvény kapcsán elmondta: az integrációra való tekintettel a fogyatékkal élők sportnapját nem rendezik meg külön, ez a programelem is a szeptember 17-i sportnapon kap helyet. A rendezvényre 3+1 fős csapatok jelentkezését várják, a versenyzők kilenc sportágban mérhetik össze erejüket. A versenyek mellett sportági bemutatókkal is várják az érdeklődőket.

Pálinkás Róbert jelezte: a megyei önkormányzat elfogadta a  Zala megye jó tanuló, jó sportoló diákja pályázat ez évi kiírását is, a pályázati anyag a zalamegye.hu oldalról letölthető.

  • Hévíz örömmel csatlakozik a megyei kezdeményezéshez, és szívesen vállalta fel a házigazda szerepét, hiszen a sportolás, a mozgás szeretetére, az egészséges életmódra nevelés a jelenlegi városvezetés elképzeléseihez jól illeszkedik – hangsúlyozta Papp Gábor. Hozzátette: Hévíz nemcsak a szervezőknek, de a megyéből érkező amatőr sportolóknak is minden segítséget megad ahhoz, hogy a sportnapon és a köré szervezett programokon tartalmasan töltsék idejüket.