MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévíz új csillagai – lezárult a tehetségkutató verseny
Agárdi Szilvia, Szakonyi Milán, Wohner Dóra és Enyingi Zsófia – ők lettek Hévíz új csillagai a március 25-én tartott tehetségkutató verseny döntőjén. Különdíjat kapott a WH Tánciskola, Kvárta Mátyás, Tóth Kiara és a Bluespace zenekar. Valamennyien elkápráztatták a zsûrit és a közönséget a Sportcsarnokban rendezett nagyszabású, rendkívül nívós gálán.

Nem csupán a díjazottak, de minden egyes fellépő bemutatkozása nagy sikert aratott, a lelkes és kitartó közönség mind a 32 fiatalt hatalmas tapssal jutalmazta.

A Halász Gábor, Keresztes Ildikó, D. Nagy Lajos, Vincze Lilla, Tóthné Bogdán Ottília és Papp Gábor alkotta zsûri is komoly dilemmák elé került egy-egy produkció véleményezése kapcsán, hiszen többnyire nehéz volt a kiváló és még kiválóbb bemutatókat pontozással rangsorolni. Így aztán időnként a szigorúságnak kellett felülkerekednie, de még így is voltak olyan fellépők, akiknek „tele tízes” lett a produkciójuk, azaz valamennyi zsûritagtól a maximális pontszámot kapták.

Így történhetett, hogy az első helyen osztoztak a szereplők. A zalaszántói Szakonyi Milán könnyedségével, káprázatos hangjával, lezser, színpadra termett fellépésével igézte meg a zsûritagokat (főként Keresztes Ildikót), a várvölgyi Agárdi Szilvia pedig érzelmekkel teli, gyönyörû hangjával csalt könnyeket a nézők szemébe.

A nézősereg maga is jutalmazhatta a produkciókat, szavazatuk alapján a közönségdíjat Szakonyi Milán kaphatta.

A győztesek nyereménye egy-egy, 4 fő részére szóló, egyhetes görögországi nyaralás.

A felajánlásoknak köszönhetően a bluest éneklő fiatal Wohner Dóra 3 napos bükfürdői kikapcsolódással ünnepelheti második helyét, a Hévíz Színpad tagjaként már sokak által ismert, 3. helyen végzett Enyingi Zsófia pedig

a hévízi Hotel Aqua-ba szóló családi fürdőbelépővel és vacsorával kényeztetheti magát és családját.

Az egész délutánt betöltő gála a közönség számára nem pusztán a fellépők tehetsége, lenyûgöző előadása miatt volt izgalmas: azon több jól ismert sztár is szerepelt. Itt volt és énekelt Király Viktor, Veres Mónika, Szirtes Edina Mókus és a Szájhősök, énekelt és nemcsak a „másik oldalról” minősített Vincze Lilla és Keresztes Ildikó, és elkápráztatta a közönséget Kovács Kati, aki ragyogóan bebizonyította, hogy 45 éves pályafutása alatt méltán dédelgette őt egy egész ország.

  • Fantasztikus hangulatú, kimagaslóan színvonalas rendezvény volt a mai, Hévíz igazán büszke lehet magára és azokra a fiatalokra, akik most itt bemutatkoztak – kommentálta az eseményt a házigazda szerepre felkért Till Attila. – Biztosan állítom, hogy sok produkció országos szinten is megállná a helyét, azt pedig már most látom, hogy Hévíz milyen kiemelkedő programokkal gyarapszik a jövőben – tette hozzá.

Így gondolja ezt a város polgármestere is. Papp Gábor elmondta: rengeteg mûsorszám nyerte el a tetszését, s a városi programok formálójaként a Festetics Mûvelődési Központtal együtt már a mûsor alatt komolyan elgondolkodta azon, melyik fellépő és melyik mûsorszám hol, milyen városi rendezvényen kaphat helyet a jövőben.

  • Büszke vagyok ezekre a fiatalokra, a kitartásukra, arra, hogy szabadidejük nagy részét arra áldozzák, hogy csiszolgassák a tudásukat, a tehetségüket. Örülök, ha ebben ezzel a rendezvénnyel mi is segíthettünk. A magam részéről a szülők támogatását is szeretném megköszönni, azt, hogy ennyire a gyerekeik mellé álltak.


    Nézze meg galériánkat!