MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

HÉVÍZEN IS CSILLAG SZÜLETHET – még jelentkezhetsz Te is!
A Hévízi Színpad az újév elején útjára indítja a „Hévízen is csillag születhet” címû tehetségkutató versenyt.

Hiszünk abban, hogy az ismert és közkedvelt rendezvények mellett a hévízi versenyen is sikerül olyan fiatalokat találni, akikre itt helyben büszkék lehetünk. Tapasztaljuk, hogy az ifjúság körében kedvelt mûvészeti ágazatokban kevés a lehetőség a bemutatkozásra vagy egyáltalán arra, hogy szakmai zsûri előtt megmutathassák tudásukat és arról megfelelő véleményt, visszajelzést kaphassanak.

Úgy gondoljuk, van igény az ilyen programokra, mert ez lehetőség arra, hogy a fiatalt megerősítse abban, hogy jó úton halad és az, amit tesz, az értékes, hasznos, sőt akár életpályát is elindíthat. Emellett fontos az is, hogy a tehetséges fiatalok saját lakóhelyükön és környezetükben ismertekké váljanak, őket a helyi kulturális életbe bevonják, ezzel is színesítve a kínálatot. Nem utolsó sorban fontos a tehetséges fiatalok közösséggé szervezése, amely megerősítheti őket az egyéni és közösségi szerepeikben. 

Várjuk jelentkezését azoknak, akik úgy gondolják: tehetségesek valamiben és ezt szívesen megmutatnák szakmai zsûri és a közönség számára. A jelentkezésnek egyetlen feltétele a 7-30 év közötti életkor. Egyéni és csoportok produkcióját egyaránt várjuk. A jelentkezők számától függően az elődöntőkre januárban és februárban, a döntőre március végén kerül sor.

Zsûri tagjaink garantálják a megfelelő színvonalú szakmaiságot, hiszen meghívtuk rendezvényünkre Keresztes Ildikót rock-énekesnőt, Bánfalvy Ágnes színmûvészt, Kicska László zenészt, az EDDA basszusgitárosát, Vincze Lilla énekesnőt, a Napoleon Boulevard énekesnőjét. A zsûri helyi szakemberei Halász Gábor, a Festetics György Mûvelődési Központ igazgatója és Tóthné Bogdán Ottília táncpedagógus, valamint a zsûriben helyet kapott még Papp Gábor polgármester is, mint a program fő támogatója.

 

Molnár Szilárd elnök

Hévízi Színpad Egyesület

Hévíz, 2011. december 28.