MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévízi bravúr az eddigi listavezető otthonában
A hét végén Tamási csapatával mérkőzött meg Hévíz NB II-es női kézilabda csapata.

A vadonatúj csarnokban óriási lendülettel kezdett az eddig veretlen hazai csapat: 12-6-ra, majd a szünetben is 4 góllal vezettek. A zöld-fehérek azonban nagyon fegyelmezett védekezéssel, miközben 18 percen át gólt sem kaptak, a 45. percben (16-16) egyenlítettek és onnét a korábbi meccsekhez hasonlóan átlövőik örömjátéka következett. Néhány góljukat a  közönség nagy ovációval fogadta és a hazaiak is elismerték: ezen a sportszerû meccsen a játékban és hitben erősebb csapat győzött. A bajnoki tabellán a Hévíz ugyanannyi pontot vesztett, mint az 1. helyezett.

Jók: Holczbauer / a mezőny legjobbja/, Molnár, Tóth, Czigány.

Pécsi Zsolt edző: - Tamásiban ebben a csarnokban először kapott ki a hazai együttes és itt kevés csapat fog nyerni ebben a bajnokságban, így rendkívül értékes a két pont, amit annak köszönhetünk, hogy végig volt erőnk, lendületünk és főleg hitünk. Ajánljuk a győzelmet a szurkolóinknak, akik itt is velünk voltak, és egészségi okok miatt hiányzó játékosainknak.

Lancz Katalin csapatkapitány: - Aki látta, sokáig nem feledi a mai meccset, mínusz hatból jöttünk vissza, úgy hogy rövid kispadunk ellenére végig helyén volt a szívünk a győzelemért.

A Hévíz legközelebb november 3-án vasárnap 16 órakor játszik a hévízi sportcsarnokban, amikor Bp.-i Vasast fogadja.

 

HÉVÍZ: Lancz- Czigány 4, Fehér 6, Gliba 1, Papp, Tóth 6, Borsi 1. Csere: Molnár, Iglódi /kapusok/, Lakatos 1, Holczbauer 5, Kovács, Gáspár.

Edző: Pécsi Zsolt.

 

Iglódi Endre