MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévízi Kerub Kupa – lezajlottak a küzdelmek (képgalériával)
A Hévízi Tavirózsa Kupa jogutódjaként, új néven, ám a megszokott magas minőségben rendezte meg Hévíz hagyományos teremlabdarúgó kupáját január 7-8-án.

A Hévízi Kerub Kupa néven újjászervezett torna koordinálását az addigi szervező, Lázár László lemondása után Fóth Gyula és Horváth Zsolt vették át, a verseny fővédnökségét Papp Gábor polgármester vállalta fel, s az önkormányzat anyagi támogatást is nyújtott a foci torna megszervezéséhez.

A kerub elnevezés persze nem véletlen: az ókori hitvilágban isten trónjánál álló, lángoló kardot tartó szellemi lény, a védelmezés, őrzés jelképe ugyanis helyet kapott a város címerében is, így szinte természetes volt, hogy a kupát „róla” nevezik el.

A térség egyik legrangosabb kispályás eseményeként számon tartott kupán két hévízi csapat képviseltette magát: az Old Boys és az Everygame. A torna első napján 15 együttes körmérkőzéses formában küzdött a pontokért; vasárnapra 3-3 együttes jutott tovább, akik közül a dunaújvárosi Csövesek és a kanizsai Channel  között dőlt el végül a küzdelem, a dunaújvárosiak győzelmével.

Nézze meg galériánkat!