MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévízi Konzultáció sorozat újabb része
A folytatódó Hévízi Konzultáció sorozat újabb részeként június 6-án a Hévízi Rendőrőrs állományát invitálta kötetlen beszélgetésre Papp Gábor polgármester.

A Városháza konferenciatermében Máté Szilárd megbízott parancsnok vezetésével az őrs szolgálaton kívüli tagjai valamennyien megjelentek. Papp Gábor polgármester leszögezte: az önkormányzat elsődleges feladatai közé tartozik a város biztonságának megalapozása, megtartása. Az önkormányzat a lehetőség szerint minden eszközzel támogatja az őrs munkáját és hatékony mûködését, egyben folyamatos együttmûködést kért az őrstől. Hangsúlyozta: az önkormányzat elvárása, hogy a rendőrök egyforma mércével mérjenek mindenkit a szabálysértések ügyében.

Utóbbira Máté Szilárd úgy reagált: ez természetesen dolog részükről is. Az őrs nevében ugyancsak folyamatos együttmûködést ígért s jelezte: a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak az oktatási és szociális intézményekre.  A beszélgetés során szó volt a város új parkolási rendjéről, valamint az új közterület rendeletről is.