MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Hévízt szeretné megismertetni Indiában a nagykövet
India budapesti nagykövete tett látogatást ma Hévízen.

Malay Mishra szeptemberi beiktatása óta első ízben tett vidéki látogatást, melynek célpontjául Hévízt választotta.

A Városházán őt fogadó Papp Gábor polgármesternek és Kepli József János alpolgármesternek elmondta: Hévízre részben a világhírû gyógy-tó miatt esett a választása, kíváncsiságát ugyanis felkeltette a télen is meleg vizû, a gyógyulást nagymértékben elősegítő természeti képződmény.

 

 

Fontosnak tartotta ugyanakkor, hogy Hévízt mint turisztikai befektetési lehetőséget is megismerje – hangsúlyozta. Elmondta: India számos minőségi szolgáltatást nyújtó szállodalánccal rendelkezik, de világszerte is jelentős az indiai tulajdonú vagy tulajdonrészû szállodák száma, s az indiaiak utazási célpontjainak bővítésére Hévízben is komoly lehetőséget is lát.

A nagykövet érdeklődéssel hallgatta Papp Gábor polgármester Hévízről szóló beszámolóját, számos kérdést tett fel a vendégszámot, a vendégéjszaka számok alakulását illetően, a gyógy-tó szolgáltatásairól, árairól, a Hévízen elérhető egyéb kezelésekről, szolgáltatásokról, valamint a Hévíz-Balaton Airportról.

  • Komoly kapcsolatot ápolunk Balatonfüreddel, nagyon szeretném, ha ebbe Hévízt is be tudnánk csatolni. Mindezek mellett a jövő esztendőben két magas rangú indiai delegáció is ellátogat Budapestre, célom, hogy őket Hévízzel is megismertessem – fogalmazott a nagykövet.

 

 

Azt is hozzátette: lépéseket tesz annak érdekében, hogy Indiában is bemutatkozhasson Hévíz a jövőben.

A nagykövet a Városházabeli találkozót követően ellátogatott a Tófürdőre is, s a polgármester kalauzolásával a város nevezetességeit is megtekintette.