MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Igen jól kezdődött
Ebben az esztendőben számos jó eredményt ért el Hollé Sára a fürdővárosiak tehetséges lovasa. A napokban egy osztrák versenyen folytatta nagyszerû szereplését.

Ausztriában a 15. Wienerneustadt Nemzetközi Ifjúsági Lovasnapok alkalmából rendezett nemzetközi erőpróbán 10 ország képviseltette magát. A rangos mezőnyben rajthoz állt a Hévízi Lovasklub 12 éves sportolója, Hollé Sára is.

Childrens versenyszámban - 1,2 méteres magasságon - nagyszerûen teljesített és a színvonalas küzdelmet hozó csatározásban magabiztosan versenyezve - Cashew nevû lovával - megnyerte a számot. Így a zalai kislány tiszteletére szólt a magyar himnusz az ünnepélyes erdményhirdetésen.

- A sikeres szabadtéri versenyek után érthetően optimistán vártam az osztrák viadalt - kezdte a korosztályos válogatott Hollé Sára. - Ez volt az idei első fedeles versenyünk. Csak egy hete kezdtük el a felkészülést a lovardában, de úgy néz ki sikerült a lovak jó formáját átmentenünk a benti erőpróbákra. Remélem a lovaink is egészségesek maradnak, és kemény munkával megtartják jó formájukat márciusig, a fedeles szezon végéig.

 

Forrás: Zalai Hírlap, Bóbics László