MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Indul a női kézilabda bajnokság
A Hévíz SK női kézilabda csapata szeptember 11-én, szombaton, hazai pályán kezdi az őszi szezon küzdelmeit. A mérkőzés 15 órakor kezdődik a sportcsarnokban, az ellenfél a Lenti-Góna együttese lesz. Az NB II. Dél-nyugati Csoportjában Hévíz ismét egy új összetételû csapattal szerepel. Óváry Szilvia és Francsics Nikolett távozott az együttesből, helyükre új igazolásként Gombor Ágnes és Kosár Piroska érkezett.

A csapatépítés állandó feladat a női kézilabda szakosztály életében. – Óváry Szilvia, aki éveken keresztül vezette a hazai góllövő listát, anyai örömök elébe néz, Francsics Nikolettnek pedig egy korábbi sérülésből adódó korrekciót kell elvégeztetnie, így nem számolhatunk velük. A két új lány közül Gombor Ágnes már volt játékosunk, így igazából Kosár Piroska az, akinek be kell illeszkednie a csapatba – ismertette a változtatásokat Pécsi Zsolt edző.
Kosár Piroska Csurgóról érkezett, ahol korábban játékos-edzőként dolgozott. Ma már több szállal kötődik Hévízhez is, hiszen itt vállalt munkát.
Az új összetételû csapat a szakmai munkára koncentrálhat, hiszen az anyagi gondok árnyéka csak rövid ideig vetült rá a következő bajnoki szezonra. A városi önkormányzat augusztusi ülésén 1,4 millió Ft-os póttámogatást szavaztak meg a képviselők a kézilabda szakosztálynak. – Erre azért volt szükségünk, mert időközben módosították a bajnokság menetrendjét. Rájátszásos rendszert alakítottak ki, ami például plusz utazást és bírói költséget jelent. Ezzel a támogatással megoldódtak a korábban nem kalkulált problémák – jelentette ki az edző.

(Forrás: Hévízi TV)