MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Indulnak a szakkörök
A Hévízi Színpad Egyesületnél a tervezettnél jóval nagyobb számban, 17 klub vagy szakkör kezdte vagy kezdi meg munkáját az elkövetkezendő időben.

Az életmód klub Papp Gáborné vezető, egyesületi alelnök előadásával indult el, Deák Barnabásné diplomás ápoló irányításával már mûködik az életmentő klub,  Szabados Rudolf könyvtáros által a stratégiai terepasztal játékklub előadásai is megkezdődtek.

Start előtt a természetgyógyász klub, ahova Kovácsné Kálmán Katalin klubvezető Mörk Lászlót hívta meg előadóként. A modern tánc szakkör hétfőn és pénteken már fogadja a táncolni tanuló fiatal korosztályt Tóthné Bogdán Ottilia táncpedagógus vezetésével, aki a már korábban elindított női tornát is tartja. Az idősebb korosztály számára is indul a táncklub, amit várhatóan nagy érdeklődés fog övezni, hiszen Mosolygó Liam klubvezetőnél már sokan jelezték részvételüket a nyílt napon.

A legtöbben a Színjátszó körbe jelentkeztek, ahol Molnár Szilárd egyesületi elnök vezetésével három korcsoport próbái ezen a hétvégén kezdődnek meg és készülnek már a karácsonyi mûsorra.

Nagy öröm volt, hogy a programok elindításának sikere helyi szakemberek figyelmét is felkeltette. Felajánlott segítségükkel bővíteni lehetett a klubok, szakkörök listáját, így egy nagyon gazdag szabadidő kínálatból választhatnak a tartalmas időtöltésre vágyó helyiek. Így jövő héttől Etka jóga órák fognak indulni Péterné Bakos Mariann vezetésével, de lesz Hatha jóga is, melyet Máté Zoltán jógaoktató tart.

A nők számára hasznos ötleteket adhat a november 22-én induló divatklub, ami foglalkozik öltözködési-, smink-, hajviseleti praktikákkal valamint divattörténettel, Koday Benjámin stylist vezetésével.

Kezdi mûködését a média klub is Őry Rózsa kommunikációs szakértő vezetésével, ahol legfőbb cél, hogy a fiatalok megismerjék a médiát, sőt, megtanulják érteni, használni, illetve, hogy felkeltse az érdeklődést a szakma iránt.

Várhatóan jövőre film- és kertbarát klub is indul.

A szakkörök mindegyike ingyenes, az egyesület a város közremûködésével befolyt támogatásokból fedezi a mûködési költségeket.