MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ingyenes parkolás – rendkívüli testületi ülést tartottak
Ingyenessé teszi a parkolást a város egész területén a november 26-tól március 1-ig terjedő időszakban az önkormányzat – minderről a képviselő-testület határozott legutóbbi ülésén.

A fent említett időszakban elsősorban az adventi időszakra való tekintettel, a városlakóknak és a vendégeknek kedvezve döntöttek így a képviselők, valamint az elmúlt és az idei év eleji hónapok kedvező tapasztalatai miatt, a jégpálya nyitva tartásával megegyező időszak miatt is az ingyenesség mellett tették le voksukat.

A rendkívüli testületi ülésen döntés született arról is, hogy a nemrég átadott romkerthez, a pályázati kiírás feltételeinek eleget téve, gondnokot vesznek fel. Pályázatot ad be a város a közvilágítás korszerûsítésére.

A Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. taggyûlésének előkészítéséhez kapcsolódóan a képviselő-testület felhatalmazta a várost a taggyûlésen képviselő Papp Gábor polgármestert arra, hogy a kórház peres ügyeiről , valamint a kórházi fejlesztésekről szóló beszámolót a taggyûlésen elfogadja. Nem támogatja ellenben a város a kórház tervezett SZMSZ módosításait a november 9-i taggyûlésen – határoztak a képviselők.

Az ülésen megszavazták a hévízi Nyírfa köz forgalmi rendjének megváltoztatását, itt egyirányúsítás lép életbe.