MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Irány a Sugár utcai játszótér!
Ujjongó tapssal köszöntötték a Brunszvik-óvoda kis ovisai a Sugár utcai megújult játszóteret.

Az önkormányzat a közelmúltban döntött a tér játékelemeinek bővítéséről, teljes megújításáról, környezetének rendezéséről. A munkálatokra 25 millió forintot költöttek.

 

A játszótér a bölcsis korúaktól a kiskamaszokig szolgálja ki a gyerekek igényeit, a korosztályok játékai, sőt játékterei jól láthatóan elkülönülnek egymástól, a játszótér mégis látványos egészet alkot.

 

Nézze meg galériánkat!

 

 

Az átadáson Papp Gábor polgármester elmondta: a meglévő játékelemek mellett több új, biztonságos játék került a területre, a kicsik biztonságát kerítés is védi, s a csodálatosan parkosított környezet is felüdülést kínál. Gondoltak a babakocsival közlekedő kismamákra is: számukra rámpák teszik könnyebbé a közlekedést. A nagyszülők pedig a kihelyezett padokon üldögélve szemlélhetik unokáik önfeledt játékát, kellemes, árnyas helyeken. A kicsik a szomjukat is bátran olthatják, hiszen a kihelyezett csapból bevizsgált víz folyik, mely teljes mértékben alkalmas az ivásra.

 

 

Az ovisok azonnal tesztelték is a játszóteret, s külön tapssal jutalmazták az avatásra nekik készített bodzaszörpöt és pogácsát is, s megállapították: ez a világ legjobb játszótere! (Az idézet természetesen szó szerinti…).