MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ivóvízvezeték-felújítási munkák

A DRV Zrt. tájékoztatója

Tisztelt hévízi Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya ivóvízvezeték felújítási munkálatokat végez Hévízen a Széchenyi István utcában a Kölcsey Ferenc utca és a Vörösmarty utca közötti szakaszon. A tárgyi útszakaszon a Magyar Közút Kht. útburkolat felújítási munkákat fog végezni 2018. június 15-ig bezárólag, melyet megelőzően a közmûvek kiváltása is szükséges, melyet az üzemeltető DRV Zrt. saját beruházásában valósít meg.

A Vörösmarty és Kossuth utca közötti szakaszon 2017.10.24-től kezdi meg a munkálatokat a Társaság, melyhez kapcsolódóan forgalmi rend változtatás bevezetése szükséges, melyet az alábbi vázrajz szemléltet:

Kérjük, hogy a munkálatok ideje alatt – amikor az ingatlanokra történő ki- és behajtást folyamatosan biztosítjuk - körültekintően közlekedjenek!

Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségû lesz, de esetenként előfordulhat ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés, zavarosodás, melyekkel kapcsolatos bejelentéseiket kérjük a DRV infóvonalán (06-40/240-240) szíveskedjenek megtenni. A hosszabb ideig tartó vízhiányokról előzetesen értesíteni fogjuk az érintetteket a helyi hirdetőújságban.

A napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig tart.

Felelős mûszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, telefon 06-84/506-191

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, telefon: 06-84/501-112

Megértésüket és együttmûködésüket előre is köszönjük

 

Siófok, 2017. október 20.

Tisztelettel:    

DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztály