MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Junior Országos Bajnokság

Az elmúlt héten adott otthont Somogy megye megyeszékhelye, Kaposvár a 2013. évi férfi Junior Ökölvívó Országos Magyar Bajnokságnak. A 4 napig tartó versenyre a Magyar Ökölvívó Szövetségbe 53 egyesület, 189 fő versenyzőt nevezett. Örvendetes tendencia, hogy ilyen magas nevezési létszám érkezett e rangos versenyre.

 

 

 

 

Az ígéretes utánpótlás korú fiatalok a Magyar Bajnokságon kerülnek kiválasztásra a válogatottban való meghívásukat illetően. A színvonalasan megszervezett, és lebonyolított rangos versenyen a Magyar Bajnokságon Hévízi SK. Ökölvívó Szakosztálya is részt vett, indulási jogosultságot kapott. Pintér Sándor személyében, félnehézsúlyban 75-80 kg.

 

 

Az első mérkőzési napon sikeresen továbbjutott. A következő versenynapon annak ellenére, hogy erős ellenfelet kapott, jól hozta az edzésen tanultakat. Erős küzdelemben a pontozóbírók szerint a pontozás alapján vesztett meccset. Három menetben harcolt végig kiegyensúlyozott küzdelemben. Pintér Sándor a 6. helyen végzett a népes mezőny ellenére.