MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kalandoztak az ovisok
Egy egész napot tölthettek el a hévízi óvodások a zalaszabari Zobori KalandoZoo-ban, és hamarosan az Illyés-iskola két alsós és két felsős osztályának is kalandparki élményben lehet része.

A gyerekek utazását, belépőjét, ellátását az önkormányzat támogatja, Papp Gábor polgármester saját polgármesteri keretéből ajánlotta fel az összesen egymillió forint értékû kirándulást a kicsik és nagyobbak, illetve kísérőik részére.

  • Már az elmúlt évben is ajánlottunk fel a kalandparkba belépést rajzverseny győztesei számára, és annyira pozitívak voltak a visszajelzések, hogy úgy gondoltam, ha lehetőségem lesz rá, idén is támogatom a hévízi gyerekek „kalandozását” – mondta a polgármester. – Kevesen tudják, hogy a belépők megvásárlásával nemcsak a saját városunk gyermekeinek szerzünk örömöt, de a kalandparkot, illetve az ott mûködő Holnapocska Tábort is támogatjuk.

A polgármester elmondta: a Holnapocska Tábor évek óta szervez ingyenes táborozást részben rászoruló, részben komoly betegségekből felépülő gyermekek részére. Az élményterápia, ahogyan a tábor ebben az esetben mûködik, nagyon fontos a gyógyuló gyermekek számára, szerves részét képezi rehabilitációjuknak, illetve a hosszas kórházi kezelésük után a mindennapokba való „visszatérésüknek”.

  • Úgy gondolom, kétszeresen teszünk jót a kalandparki kikapcsolódást lehetőségének biztosításával, és ahogy a gyerekek kísérőitől hallom, nagyon felszabadultan és óriási örömmel vetették bele magukat a kicsik a kínált élményekbe. Bízom benne, hogy az iskolások ugyanilyen örömmel mesélnek majd a kalandparkról.