MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Katus Attila edzette a hévízieket
A hévízi vakáció programjai sorában az egészségmegőrzés, a torna, a mozgás is fontos helyet kapott. Péntek délután az aerobic egyik nagy sztárja, Katus Attila mozgatta meg a népes közönséget a Tófürdő előtti területen.

 

A többszörös aerobic világbajnok olyan mozgássort állított össze a vállalkozó kedvûeknek, melynek hatását fél óra elteltével bizony már az izmain, pontosabban az izmaiban érezhette mindenki. Katus Attila, aki személyi edző és életmód tanácsadó is, rengeteg hasznos, a mozgás és az egészséges életmód körébe tartozó információt is megosztott közönségével. Mint mondta: életünkben rendkívül fontos szerepet kell, hogy betöltsön a rendszeres, napi mozgás, valamint a helyes táplálkozás, de – mint hangsúlyozta – ezt a gyerekek nem maguktól fogják megtanulni: a szülői példaadás nélkülözhetetlen. A sportember egyébként elárulta: Hévízen nem először jár, a város nyújtotta wellness- és egyéb kikapcsolódási lehetőségek nagyon vonzóak számára, így többször is megfordult a településen.

Akik azonban az aerobic helyett más mozgásformát kedvelnek jobban, azok sem csalódtak pénteken: a sportkínálatban zumba, kangoo torna, spinning is szerepelt, s remélhetőleg mindenki kellemesen elfáradva zárta a napot.

Egészségükre!

Cimkék

sztárvendég