MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kenessey emléktorna – a hévízi gyerekek remekeltek(Galériával)
A hét végén rendezte meg a Hévízi Sportkör Damina László, a Hévíz SK vezetőedzője koordinálásával a Kenessey Csaba Emléktornát az U13-as, azaz az 1999-ben született fiatal játékosok számára.

A megyei szintû rendezvény a sportkör kiemelt rendezvénye, azon Zala megyéből rendezvénye, azon Zala megyéből rendezvénye, azon Zala megyéből Zalaegerszegről, Nagykanizsáról, Keszthelyről és Hévízről érkeztek csapatok. Az immár negyedik alkalommal megtartott tornán 120 gyermek vett részt. Damina László elmondta: a mezőnyben Hévíz elindította a 11 és 12 éves labdarúgóit is.

  • A hazai csapatok kiválóan szerepeltek, hiszen az egyik tornán 1. és 2. helyezést értek el, a másikon pedig 1. helyezést szereztek a közönségsikert arató 11 éves játékosaink, akik a két évvel idősebbek versenyét nyerték meg. A tornán a legnagyobb sikerünk az, hogy két fiatalabb korosztályunk is felállt a dobogó 1. é 2. fokára is, a várakozásokat messze felülmúlva – ecsetelte az edző.

A torna győzteseinek járó díjakat Kepli József János alpolgármester adta át.

A győzte csapatok névsora:

 

U13 (1. helyezés): Schmitz Dávid, Lénárt Ádám, Damina Bence, Lázár Bence, Kiss Bence, Bontó Marcell, Pálfi Patrik, Giber Péter, szi-Péter József

U12 (2. helyezés): Varga Dorián, Kiglics Adrián, Farkas Dániel, Aczél Viktor, Tóth Roland, Pass Dániel, Cséri Bence

U11 (1.helyezés): Schmitz Dávid, Nyíri Vince, Nagy Richárd, Burai Erik, Kiss Ádám, Bencsik Márk, Visi Gergő.

Nézze meg galériánkat!