MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kérdőív a helyi fejlesztésekről
Hévíz Város Önkormányzata a közeljövőben a belvárosban megvalósítani tervezett városi fejlesztéseket a lakosság bevonásával kívánja előkészíteni.

Az előkészítési folyamat keretében kérdőíves felmérést készítünk a településen tervezett funkcióbővítő város-fejlesztési beruházások relevanciájának és lakossági támogatottságának felmérése céljából. A kérdőív széleskörû megjelentetésének legfőbb célja olyan aktuális információk összegyûjtése, amelyek a lakosság által kívánatosnak tartott helyi fejlesztési irányokat tükrözik. Ennek megfelelően a kapott információk meghatározóak a megvalósításra javasolt városi fejlesztések végső kijelölését illetően.

Együttmûködésükre mindenképpen számítunk, hiszen a helyi szereplők tapasztalatai, elképzelései és ismeretei nélkül nem lehetséges a helyi igényeknek megfelelő fejlesztések előkészítése. A válaszadás közvetlenül hozzájárul ahhoz, hogy az elkövetkezendő években Hévízen a legmegfelelőbb fejlesztési programok valósuljanak meg.

A gyorsabb feldolgozás érdekében arra kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint elektronikus úton töltsék ki a kérdőívet, mely Hévíz honlapjáról is elérhető.

Amennyiben nincs lehetőségük a kérdőív elektronikus továbbítására, akkor a kinyomtatott és kitöltött kérdőívet a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán és a helyi Tourinform Irodában is leadhatják 2008. április 25-ig.

Együttmûködésüket előre is köszönöm.

(Forrás: hévíz)