MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kétnapos íjásztalálkozó Hévízen
Szombaton és vasárnap rangos íjászverseny házigazdája lesz a zalai fürdőváros, ahol a Közép-Európa Kupa pályaíjász versenysorozat magyarországi fordulóját, egyúttal döntőjét rendezik meg

A helyszín a Kossuth utcai labdarúgó pálya.

A korábbi fordulóknak Szlovénia, Szerbia, Horvátország és Ausztria adott otthont. A 2014-ben megrendezett Duna Kupa nemzetközi verseny pozitív tapasztalatai alapján a Magyar Íjászszövetség megkeresése alapján lett Hévíz városa a versenyrendezés helyszíne. A viadalt a magyar szövetség és a Hévíz SK íjász szakosztálya közösen rendezi, azonban Hévíz városa mint fő támogató vállal döntő szerepet.

A viadalra Horvátországból, Szlovéniából, Szerbiából, Romániából és Ausztriából várnak indulókat, természetesen a legnépesebb küldöttséget képviselő magyarok mellett. – Az olimpiai kadett táv 60 m lesz, versenyzőink erre a versenyre már régóta készülnek – árulta el a hévízi íjászok edzője, egyben a Hévíz SK elnöke, Bencsik Péter. – Büszkék vagyunk rá hogy a fürdővárosban kerül megrendezésre ez a nemzetközi verseny, ami így érdekes színfoltja lehet Hévíz sportéletének, nem beszélve arról, hogy a sportágat is népszerûsíthetjük.