MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kézilabda: csaknem tökéletes zalai mérleg
Hévíz, Keszthely, Nagykanizsa - A női és férfi kézilabda NB II-ben nem sokon múlt, hogy százszázalékos mérleggel zárják a legutóbbi fordulót a zalai együttesek.

NB II, Dél-nyugati-csoport, nők:

Hévíz-Bácsbokod 41-28 (16-14)

Hévíz, 200 néző. Jv.: Andorkó II., Varga S.

Hévíz: Molnár - Papp 3, Fehér 2, Gliba 1, Pék E. 2, Tóth 7, Klász 14. Csere: Lancz, Iglódi (kapusok), Czigány 7, Ováry 1, Holczbauer 2, Kovács 1, Lakatos 1. Edző: Pécsi Zsolt

Az első játékrész viszonylag szoros állása után a másodikban a hazai pályán immár egy éve veretlen Hévíz közönségszórakoztató játékot nyújtott. Klász Karola vezérletével ilyen arányban is megérdemelten győzött a zalai együttes, amely továbbra is a tabella második helyén áll.

Jók: Klász (a mezőny legjobbja), Czigány, Tóth, Papp.

 

 

NB II Dél-nyugati-csoport, férfiak:

Keszthely Georgikon DSE-Rinyamenti KC 28-26 (14-11)

Keszthely, 140 néző. Jv.: Porogi, Tobiás.

Keszthely GDSE: Szemerédi - Baranyai Zs. 4, Szmola 1, Illés 1, Baranyai N. 7, Cseh-Németh 5, Kretz 4. Csere: Tüttő (kapus), Németh 6, Csiszár D, Koloszár, Kránitz, Zsinkó Á, Vörös. Edző: Baranyai Norbert.

Nagyon hiányzott a keszthelyi csapatból a sérült, gólerős Tóth László Gergő játéka, ezért amostani győzelmet neki ajánlották fel társai. Az első nyolc percben nem talált a GDSE a vendégek kapujába, aztán sikerült felállniuk a házigazdáknak és a 28. perc után átvették a vezetést. Mindezt a látványos mérkőzés végéig megőriztek, közönségszórakoztató, lelkes játékukért dicséretet érdemelnek.

Jók: Németh, Kretz, Kránitz.

Nagykanizsai Izzó SE-HSC Hőgyész 30-31 (14-12)

Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Csányi, Zörgő.

Izzó SE: Tóth Á. - Füle Cs., Kovács B., Répási, Farkas M., Kiss G., Gilitsch. Csere: Vastag (kapus), Nagy B., Tompek, Senger, Sziva, Korcsmáros B. Edző: Tóth László.

Volt, hogy már hat góllal is vezetett a hazai csapat az Izzó SE - Hőgyész NB II-es férfi kézilabda bajnokin, aztán a vendégek kihasználták, hogy a kanizsaiaknál Kiss Gergely sérülése miatt hosszú percekig csak a kispadra kényszerült. A mérkőzés képe alapján nem érdemelt vereséget a nagykanizsai legénység.

Jók: Répási, Kiss G.

Forrás: Zaol.hu /