MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kézilabda Szentgrót Kupa-Hévízi kupagyőzelem
Augusztus utolsó hétvégéjén Zalaszentgrót városa és a Zala megyei Kézilabda Szövetség rendezésében egész napos kézilabda tornát rendeztek a Zala megye együttesei számára.

A nőknél az NB II-es hévíziek nyertek a Zalaszentgrót és a Zalaegerszeg előtt, Császár József kiváló szervezésének köszönhetően a díjátadás után vendégül látták valamennyi csapatot. A tornán jól látható volt, hogy melyik együttes hol tart a felkészülésben. Kiemelkedőt nyújtottak a hévízi lányok, (22-10-es és 30-20-as győzelmek), akik közül Borsi Bianka és Fehér Kitti jegyezhette a legtöbb gólt, mindketten a 10. alkalommal voltak eredményesek.

Varga Sándor, a ZMKSZ elnöke kiemelte: köszönet és elismerés a zalaszentgrótiaknak, mert kiemelkedő vendéglátásban volt részünk és Császár Józsefék remek körülményeket teremtettek a zalai csapatoknak a kánikulai melegben. A megye legeredményesebb csapata, a Hévíz női együttese a várakozásnak megfelelően kiemelkedett a mezőnyből, különösen a Pék testvérek és Fehér játéka tetszett, de fiatal kapusaik is remekeltek.

  • Köszönjük a csapatoknak a részvételt és a sportszerû, színvonalas játékot. Remélem, hogy sikerült hagyományt teremtenünk a felkészülési Szentgrót Kupának – mondta Császár József főszervező.

Pécsi Zsolt, a Hévíz edzője rámutatott: bár több meghatározó játékosuk hiányzott, a felkészülés jelenlegi szakaszának megfelelő teljesítményt nyújtottak és a fiatalok is remek lehetőséghez jutottak, amivel éltek is.  Legközelebb szeptember 9-én Hévíz rendezi meg a hagyományos tornáját, ahová neves csapatot is várnak.

Iglódi Endre