MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ki lesz Hévíz csillaga? – Lezárult a jelentkezés, kezdődhet a verseny
A Hévízi Színpad által elindított Hévízen is csillag születhet tehetségkutató versenyre Zala megye számos településéről érkeztek nevezők: a helyieken túl Nagykanizsáról, Zalaegerszegről, Letenyéről, Nemesbükről, Zalaapátiból, Bakról, Keszthelyről, Balatonszentgyörgyről, Balatonedericsről is fogadtak jelentkezőket – tudtuk meg Papp Gábornétól, a verseny egyik szervezőjétől, miután január 5-én lezárult a jelentkezési határidő.
  • A határidő utolsó órájában is érkeztek jelentkezések, így 53 produkció bemutatkozására számíthatunk az elődöntők során. Miután több tánccsoport is érkezik, akik egyenként több mint 10 fős csapatot alkotnak, így a résztvevők száma bőven 200 felett lehet, ami felettébb sikeresnek mondható – fogalmazott Papp Gáborné.

Legtöbben szóló ének kategóriában neveztek, illetve csoportos táncos produkciók várhatók, de ezen kívül zenekarok, citerazenekar, próza, hastánc, freestyle football, rap, street dance produkció színesíti majd a kínálatot.

A nevezők mintegy harmada általános iskolai korosztályhoz tartozik, a legfiatalabbak 7-10 év közöttiek.  A résztvevők nagy többsége a 17-25 év közötti korosztályból kerül ki, a legidősebb nevező 30 éves.

A január 28-i és a február 25-i elődöntők egyikén mutatkozik be egy-egy produkció. Az elődöntőkön szereplők közül bizonyos arányban lehet továbbjutni a döntőbe, amely március 24-én kerül megrendezésre.