MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kiválasztották Hévíz Város Borát
Kilenc pincészet tizenöt bora közül idén egy cserszegi fûszeres kapta meg a Hévíz Város Bora címet. Az eddigi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a bor, mint marketing termék fontos helyet foglal el Hévíz kommunikációjában. Az elmúlt év győztes borából közel 1.600 palack értékesítésében segédkezett a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület tagsága.

A borválasztásnál Baráth Zsolt elnökségi tag vezényletével idén tizenkét tagú társadalmi zsûri foglalt helyet, melyben többek között önkormányzati képviselő, szálloda-vezető, borászati, marketing és vendéglátó szakemberek kóstolták és vizsgáztatták a kilenc pincészetből érkezett tizenötféle bortételt. A jó hangulatú, kedélyes légkörhöz a borok sokszínûsége, a változatos illatok, zamatok mellett a kóstolás után elfogyasztott ízletes vacsora is hozzájárult.
A szoros verseny eredményeként 2010-ben Kökény Benő Cserszegi Fûszeres ’09 évjáratú bora kapta a megtisztelő Hévíz Város Bora címet, melyet egy évig birtokolhat.
Kökény Benő egy örökmozgó, elődeit tisztelő, a földet, szőlőt alázattal szerető, mindig mosolygós borász Ceglédről. Közel harmincöt éve él a borok bûvöletében, állandó késztetésben a mindig új és jobb nedû előállítására, családi vállalkozásának fejlesztésére. Számtalan arany érmes bora jelzi kivételes tehetségét, elhivatottságát a magyar bor kulturális és gasztronómiai terjesztéséért. Az általa termelt főbb fajták a cserszegi fûszeres, chardonnay, rajnai rizling, kékfrankos.

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)