MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kiválasztották Hévíz Város Borát
A Frittmann pincészet száraz Cserszegi fûszerese nyerte el a szakmai és a társadalmi zsûri tetszését a VI. Hévíz Város Bora választáson. A rendezvény 2012. március 23-án került megrendezésre a Danubius Health Spa Resort Hévíz Shakespeare termében. A zsûrinek 22 tételből kellett kiválasztani azt a bort, amely méltó módon képviseli Hévíz városát a 2012-es évben.

A szakmai zsûri elnöke dr. Kocsis László, a keszthelyi Georgikon Növény- és Környezettudományi Intézet és Kertészeti Tanszékének tanszékvezetője volt, munkáját dr. Szakonyi József, ifj. Veres János, Kocsis Lajos és Pampetrics György segítették.

A Cserszegi fûszerest Bakonyi Károly állította elő az Irsai Olivér és a Piros Tramini kereszteződéséből. Reduktív technológiával készült, rendkívül intenzív gyümölcsillat jellemzi. Muskotályos jellege illatában és ízében is megnyilvánul. Zamat-gazdag, tartós ízvilággal és kellemes savakkal rendelkezik.11 °C-ra hûtve szárnyasokhoz, halételekhez ajánlják.

A bort meg lehet vásárolni a Hévíz Tourinformban, valamint megtalálható lesz a hévízi szállodák és éttermek zömének itallapján.