MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Kortárs jazz a hévízi gyógyfürdőn
A Hévízgyógyfürdő Kht. saját szervezésû, nyári koncertsorozatának következő vendége a Rondino Festival lesz 2008. augusztus 8-án. A kortárs zenei mûhely jazzgitárosának, Gadó Gábornak a szólóestjén szerepet kap a szaxofon, a dob és nagybőgő is. Az est folyamán több darabot is játszanak legutóbbi lemezükről, a Byzantikum-ról, ezenkívül improvizációkat akusztikus gitáron. A koncertsorozat Edvin Marton, illetve Jeszenszky István mûsorával folytatódik.

A Hévízgyógyfürdő Kht. által szervezett, nyári koncertsorozat következő vendége a Rondino Festival lesz 2008. augusztus 8-án. A kortárs zenei mûhely a gitáros, Gadó Gábor saját szerzeményeit fogja előadni, de hallhatunk darabokat a legújabb lemezükről, a Byzantikum-ról is, illetve improvizációkat akusztikus gitáron. Gadó Gábor éveken át Franciaországban élt, így nemcsak a kortárs magyar, hanem az európai jazzstílus méltó képviselője is. A quartett már számos európai koncertet adott, főleg Németországban és Franciaországban játszik.

A Rondino Festival koncertjének időpontja: 2008. augusztus. 8. 19:00
A koncert helyszíne: A Hévízgyógyfürdő Kht. Kultúrterme (Hévíz, Schulhof Vilmos sétány 1.)


A koncert-sorozat lézershow-val és meditatív zenével folytatódik

A Hévízgyógyfürdő Kht. nyári koncert-sorozatának következő vendége Edvin Marton lesz 2008. augusztus 19-én. Ez alkalommal nemcsak a hegedûmûvész páratlan játékát hallhatják a résztvevők, hanem a Hévízgyógyfürdő területén nagyszabású lézershow-t is rendeznek. Ezt követően sor kerül Jeszenszky István mûsorára, a „Gyógyító varázshangok” címû est különleges élményt jelent majd azok számára, akik 2008. szeptember 6-án ellátogatnak a fürdőbe.

A koncertekre a belépőjegy egységesen 1000 forint. A Kultúrteremben megrendezésre kerülő koncertre 1 órával a rendezvény előtt a helyszínen, a Tószínpadra a Tófürdő bejárati pénztárainál a rendezvények előtt 3 nappal lehet megvásárolni. Az Edvin Marton show-ra a Tourinform irodában (Hévíz, Rákóczi u. 1.), valamint a Tófürdő pénztáraiban lehet a jegyeket megváltani. Ülőhely 4500 vagy 3000 Ft, állóhely 1500 Ft ./korlátozott számban/

További információ: www.spaheviz.hu
Pugner Ilona, programszervező: 06-20-359-3308



A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht.

A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava. A több ezer éves tőzegfenekû gyógytavat egy 38 méter mélyen fekvő forrásbarlang - ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizû - forrásai táplálják. A Hévízgyógyfürdő Kht. Magyarországon a legjelentősebb olyan egészségügyi szolgáltató intézmény, amely a gyógyítás mellett jelentős gyógy-idegenforgalmi tevékenységet is folytat. A gyógyfürdőt és a tavat üzemeltető kht. 2004 őszén alakult, a Magyar Állam 74, és Hévíz önkormányzatának 26 százalékos részvételével. A Szent András Reumakórház az 1964-ben alapított Állami Gyógyfürdőkórház utódja, ahol az évtizedek során a fokozatosan fejlődő gyógyítási tevékenység és modern technológia megteremtette a komplex balneoterápia alapjait.

(Forrás: x)