MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Közgázos diákok a polgármesteri hivatalban
A keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola 13./a osztályának tanulóit és Csordás Éva osztályfőnököt fogadta Papp Gábor polgármester a hévízi Városházán ma. Az érettségit követően marketing és reklámügyintéző OKJ képzésen részt vevő, idén vizsgázó diákok protokoll -, sajtó- és pályázati ügyek hivatali intézéséről tájékozódtak.

Őry Rozália kabinetvezető többek között a protokoll lista összeállításáról, fogadások megszervezésének részleteiről, Antal Anita sajtóreferens sajtótájékoztatók szervezéséről, Molnár Andrea pályázati munkacsoport vezető pedig a projektzáró rendezvények előkészítéséről beszélt a diákoknak. A végzősök rengeteg kérdést tettek fel az egyes munkakörökkel, illetve a hivatali élettel kapcsolatban.

  • Örülünk a lehetőségnek; ahogy láttam, a gyerekek nagyon érdeklődőek voltak, és biztos vagyok benne, hogy a gyakorlati példákon keresztül jóval közelebbről láthatták, mivel is foglalkoznak az egyes munkaterületek képviselői, betekintést nyertek abba a sokrétû munkába, amiről eddig csupán elméletben tanultak – fogalmazott az osztályfőnök.

Örömmel fogadta a látogatást Papp Gábor polgármester is, mint mondta: bízik benne, hogy a fiataloknak majdani vizsgájukhoz Hévíz gyakorlati segítséget tudott biztosítani.

A polgármester búcsúzóul a diákoknak apró ajándékkal is kedveskedett.