MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Küldöttgyűlést tartottak
Küldöttgyûlést tartott a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet. Az elhangzott beszámolókból kiderült, hogy az elmúlt évet nyereséggel zárta a pénzintézet, betétállománya a gazdasági válság ellenére is növekedett. Az idei év üzletpolitikájában kiemelt szerep jut a megtakarítások ösztönzésének, melynek realitását 2009 tapasztalatai bizonyítják.

-2008-hoz hasonlóan tavaly is jó évet zártunk, az adózás előtt hetvenöt millió forintos nyereséggel. Betétnövekedésünk hét százalékos volt, ami az országos átlagnál jobb, a hitelállományunk viszont csökkent az előző évihez képest. Ha az országban mûködő takarékszövetkezetek eredményességét nézzük, akkor ez átlagos fejlődést jelent – összegezte a legfontosabb adatokat Czövek Imre, a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet elnöke, majd így folytatta: - Mindezzel elégedettek lehetünk, s azt is ki kell emelnünk, hogy közben a hitelek átütemezésével segíteni tudtunk a bajba jutott ügyfeleken.
A küldöttgyûlésen a takarékszövetkezet erősségeit, lehetőségeit is számba vették.
- A takarékszövetkezet három tőkével rendelkezik. A saját tőke mellett jelentős az ügyféltőkéje és büszkék lehetünk az úgynevezett humán tőkére, ami nálunk kimagaslóan jó. Nagy figyelmet fordítunk a folyamatos továbbképzésekre, így például az ügyfelekkel foglalkozó munkatársaink közül már csak egyetlen dolgozónk rendelkezik középfokú végzettséggel – mondta Tancsics Judit hálózati igazgató. - Az állandó szakmai fejlődést a TÁMOP program segítségével a jövőben is biztosítani tudjuk munkatársaink számára. Természetesen a szakmai képzések mellett kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink számának növelésére. 2010 nálunk a fiatalok éve lesz, s elsősorban őket szeretnénk segíteni a hónap folyamán megjelenő új, meglepetés termékünkkel. Az SZJA törvény idei módosítása a tartós megtakarításoknak is kedvez, hiszen hosszabb távon akár kamatadó-mentesen lehet gyarapítani a nálunk elhelyezett összegeket - ismertette Tancsics Judit.
Az elkövetkező időszak tervei között szerepel még a Takarékszövetkezet honlapjának megújítása, valamint a bankkártyák folyamatos cseréje. A küldöttek a tavalyi évi mérleget, és a 2010-re szóló üzleti tervet egyhangúlag elfogadták, majd személyi kérdésekről is döntöttek.

(Forrás: HÉVÍZI TV)