MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Látogatói rekordok a moziban
Minden eddigi látogatottsági rekordot megdöntött a hévízi Fontana Filmszínház. A mozi az első féléves adatokat tekintve, kevesebb előadással az előző évek hasonló időszakához képest is jóval magasabb látogatószámot produkált.

Januárban 2066, februárban 1782, márciusban 1793, áprilisban 1524, májusban 1276, júniusban 1315, júliusban 3187 fő látogatta a vetítéseket.

Halász Gábor, a Festetics mûvelődési központ igazgatója elmondta: a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető, hogy már az elmúlt évben az ország egytermes mozijai között a hévízi volt a leglátogatottabb. A filmkínálatban bekövetkezett változások, a hévízi városi rendezvényekhez igazított vetítések és témák mellett komoly előrelépést jelentett idén a mozi klimatizálása, s a jelenleg kezdődő 3D-s technika kiépítésétől még komolyabb sikereket várnak az elkövetkező hónapoktól.

A százéves hévízi mozi létjogosultsága tehát vitathatatlan, s mind a mûvelődési központ, mind a város vezetése komoly támogatást biztosít a mozi mûködtetéséhez és modernizálásához azért, hogy a vendégek és a lakosság számára még több és minőségibb kikapcsolódási lehetőséget nyújtson.